Gård Bergsjö

Skrämsta Gård AB är en av de ledande mjölkproducenterna i Bergsjö och området runtomkring. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ mjölk till ett överkomligt pris och strävar alltid efter att optimera vår mjölkkvalitet för att ge våra kunder den bästa mjölken. Vårt engagemang för högsta kvalitet, kombinerat med vår långa historia av mjölkproduktion, gör oss till den självklara partnern för alla som vill ha hjälp med mjölkproduktion i Bergsjö.

Som en gård i Bergsjö har vi alltid varit kända för vår höga kvalitet på mjölken. Vi är stolta över våra mjölkkor och vi vet att de är grunden för vår framgång. Därför tar vi hand om våra djur på bästa möjliga sätt för att säkerställa deras välbefinnande och goda hälsa. Vi tror att glada och friska kor producerar mjölk av högsta kvalitet, och vi ser till att de har allt de behöver för att trivas och vara friska.

Vårt fokus på kvalitet är inte bara begränsat till våra djur. Vi strävar också efter att erbjuda den bästa kundservicen möjligt. Vi förstår att nöjda kunder är nödvändiga för vår verksamhet, och vi gör allt vi kan för att se till att våra kunder är nöjda med vårt arbete och vår mjölk. Vi arbetar hårt för att tillgodose alla våra kunders behov och önskemål, oavsett om det gäller mängd eller kvalitet på mjölken.

Vi på Skrämsta Gård AB är stolta över vår långa historia av mjölkproduktion i Bergsjö, och vi strävar alltid efter att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Vi är din pålitliga partner för alla dina mjölkbehov i Bergsjö, och vi hjälper dig gärna att få den högsta kvaliteten på mjölken till ett överkomligt pris. Om du behöver hjälp med mjölkproduktion på din gård i Bergsjö, tveka inte att kontakta oss på Skrämsta Gård AB. Vi är här för att hjälpa dig och din verksamhet att växa och bli ännu bättre.

 

0706 – 01 73 97

Berge 246,
820 70 Bergsjö

Gård Bergsjö